Τρίτη, 5 Μαΐου 2015

Mάλλον κάποιος "τράβηξε το αυτί" του Σόϊμπλε..

Ενόψει του Eurogroup της Δευτέρας ο Β. Σόιμπλε κατεβάζει τον πήχη των προσδοκιών για την εξεύρεση συμβιβαστικής λύσης, αφήνει όμως και ένα παραθυράκι αισιοδοξίας.
«Αυτή τη στιγμή…
είμαι κάπως επιφυλακτικός εάν μπορούμε να τα καταφέρουμε μέχρι τη Δευτέρα, εντούτοις δεν το αποκλείω», δήλωσε χαρακτηριστικά σήμερα στο Βερολίνο ενώπιον των ανταποκριτών ξένου τύπου. Ο ίδιος εκτίμησε πάντως ότι το κλίμα στις διαπραγματεύσεις έχει γίνει πιο εποικοδομητικό.
Παραπέμποντας στο εντεινόμενο πρόβλημα ρευστότητας στην Ελλάδα και στο γεγονός ότι ο ίδιο δεν διαθέτει συγκεκριμένα στοιχεία, ο κ. Σόιμπλε είπε ότι «όλα είναι πιθανά. Στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας θα κάνουμε τα πάντα για να βοηθήσουμε την Ελλάδα». Οι συμφωνίες όμως πρέπει να τηρούνται, όπως είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.