Κυριακή, 10 Μαΐου 2015

Στόχος της νέας τάξης ήταν ο κατακλυσμός της Ευρώπης με μετανάστες & η καταστροφή των εθνών της

Εδώ και χρόνια είναι προφανές ότι στόχος της νέας τάξης ήταν ο κατακλυσμός της Ευρώπης με μετανάστες και η καταστροφή των εθνών της.

Υπενθυμίζω ότι ο Ποτάμης του Ευρωκοινοβουλίου, ο Σουλτζ,
σε κάποια στιγμή νεοταξικού ενθουσιασμού και παραληρήματος μίλησε για το όραμα του,  του «παγκόσμιου χωριού». Ο «έξυπνος».
Οι άνθρωποι είναι άρρωστοι νεοταξικά.

Είναι πλέον φανερό ότι ένας από τους κύριους σκοπούς της αραβικής «Άνοιξης» δηλαδή του πλήρους τζιχαντιστικού σκότους, που σχεδίασε η νέα τάξη, ήταν η δημιουργία τεράστιου μεταναστευτικού κύματος προς την Ευρώπη.

Προφανώς τα μέτρα  Αβραμόπουλου ανακουφίζουν την Ελλάδα και την Ιταλία. Χωρίς όμως πρόσθετα μέτρα η Ευρώπη με τον πολιτισμό της, οδηγούνται σε βραδύ και σίγουρο αφανισμό.

Ένα πρόσθετο μέτρο προτείνει ο κ. Πανούσης. Προφανώς λύση στο πρόβλημα θα ήταν να επέλθει η ομαλότητα στις χώρες που κατέστρεψε η Αραβική Άνοιξη.

Και στη Συρία το μεγάλο θύμα των ΗΠΑ, της Τουρκίας, του Κατάρ και της αποβαλούσας κάθε προσωπείο, Σαουδικής Αραβίας.
Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.