Παρασκευή, 29 Μαΐου 2015

Πανελλαδικές: Τα θέματα και οι απαντήσεις σε Φυσική και Ιστορία...

Με την εξέταση στο μάθημα της Ιστορίας και της Φυσικής ολοκληρώθηκε σήμερα, Παρασκευή, και η δεύτερη εβδομάδα των Πανελλαδικών Εξετάσεων.
Και η σημερινή ημέρα ήταν κρίσιμη καθώς και τα δύο μαθήματα είναι μαθήματα κατεύθυνσης, οπότε έχουν συντελεστή βαρύτητας που παίζει ρόλο στη διαμόρφωση της βαθμολογίας.
Εως τώρα οι πρώτες εκτιμήσεις...

από τα βαθμολογικά κέντρα κάνουν λόγο για «χαμηλές πτήσεις» στις βαθμολογίες, ακόμα και σε μαθήματα, όπως η Νεολλεηνική Γλώσσα που χαρακτηρίστηκαν ως εύκολα.
Οι θέσεις που διεκδικούν οι υποψήφιοι ανέρχονται στις 68.345 στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
Για τα ειδικά μαθήματα οι εξετάσεις θα ξεκινήσουν στις 17 Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν στις 24, ενώ η Υγειονομική Εξέταση και Πρακτική Δοκιμασία των υποψηφίων για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) θα διεξαχθεί από 15 Ιουνίου ως και 26 Ιουνίου.
Τα θέματα της Ιστορίας (θεωρητικής κατεύθυνσης) χαρακτηρίστηκαν από μαθητές και καθηγητές "στρωτά".
Πιο απαιτητικά ήταν τα θέματα της Φυσικής (θετική και τεχνολογικής κατεύθυνσης), καθώς οι αποδείξεις που ζητήθηκαν από τους μαθητές ήταν πολλές, με αποτέλεσμα αρκετοί να μην προλάβουν να τις ολοκληρώσουν

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ...

 ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
ΦΥΣΙΚΗ ΘΕΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.