Τρίτη, 19 Μαΐου 2015

Γιούνκερ: Συμφωνία μέχρι τέλη Μαΐου ή αρχές Ιουνίου

Διαψεύδει οτι υπήρξε πρόταση από την Κομισιόν! Την εκτίμηση ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία για την Ελλάδα στα τέλη του μήνα ή στις αρχές του Ιουνίου διατύπωσε ο Ζαν Κλώντ Γιούνκερ
σε δηλώσεις του στο δικτυο Bloomberg από το Στρασβούργο.
Παράλληλα έσπευσε να διαψεύσει τις πληροφορίες ότι έχει καταστρώσει σχέδιο για συμβιβασμό της Αθήνας με τους πιστωτές, μετά το χθεσινό δημοσίευμα του Βήματος και παραδέχτηκε ότι εμπλέκεται ενεργά στις διαπραγματεύσεις.
Όπως είπε στο Bloomberg δεν υπάρχει πιθανότητα να υπάρξει συμφωνία στη συνάντηση που θα γίνει την Πέμπτη στη Ρίγα, αλλά θα υπάρξουν συναντήσεις για την Ελλάδα.

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.