Δευτέρα, 11 Μαΐου 2015

Βομβαρδισμός τουρκικού πλοίου στην Λιβύη – Ο Σίσι δεν παίζει.

Με συντονισμένα πυρά από θαλάσσης και αέρος εβλήθη πλοίο τουρκικών συμφερόντων, νηολογίου Cook Islands στα ανοιχτά του Τομπρούκ.

Υπάρχουν απώλειες στο πλήρωμα, ενώ ο υπουργός άμυνας της Λιβύης «καταδίκασε το χτύπημα», μιλώντας όμως για «άγνωστες δυνάμεις» που έβαλλαν κατά του πλοίου. Οι «άγνωστες».... αυτές δυνάμεις δεν είναι άλλες από τις δυνάμεις της Αιγύπτου που έχουν ξεκαθαρίσει προς πάσα κατεύθυνση ότι θα σταματήσουν το λαθρεμπόριο όπλων της τουρκίας που καταλήγουν στους ισλαμοφασίστες. Την ίδια στιγμή που η διεθνής κοινότητα αρνείται να επιτρέψει στην εκλεγμένη κυβέρνηση της Λιβύης να εξοπλιστεί προκειμένου να αντιμετωπίσει την ισλαμική απειλή. Για τέτοια «απελευθέρωση» μιλάμε. Ο πρόεδρος Σίσι όμως δεν παίζει.

olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.