Τετάρτη, 6 Μαΐου 2015

Το κατάλαβες κύριε Ποτάμη; Αμφιβάλλω....

«Παλιά λέγανε ότι ο Βασιλιάς μπορούσε να διορίσει πρωθυπουργό τον κηπουρό του. Βέβαια ποτέ δεν έγινε.
Σήμερα φτάσαμε τα νεοταξικά ΜΜΕ να μπορούν να διορίσουν κάποιον κηπουρό τους ως υποψήφιο πρωθυπουργό (Θεός φυλάξοι). Και να ο Ποταμήσιος».
Παλιά λέγανε ότι ο Βασιλιάς μπορούσε να διορίσει πρωθυπουργό τον κηπουρό του.

Βέβαια ποτέ δεν έγινε.
Σήμερα φτάσαμε τα νεοταξικά ΜΜΕ να μπορούν να διορίσουν κάποιον κηπουρό τους ως υποψήφιο πρωθυπουργό (Θεός φυλάξει). Και να ο Ποταμήσιος.
Παρακολούθησα τυχαία και ελάχιστα χθες τον Σουλτζο-Ποταμίσιο γιατί δεν τον αντέχει πολύ το στομάχι και μου προκαλεί επικίνδυνη  εμετική αηδία.
Ερώτησε όλο θράσος κάποια στιγμή ένα συνταξιούχο που τον είχε στριμώξει, γιατί όλοι οι «ευρωπαίοι» είναι έναντι μας.
Επειδή σίγουρα το αγνοεί ο Σουλτζο-Ποταμήσιος παρακαλώ κάποιον να τον ενημερώσει.
Όλοι αυτοί που λέει ο ποταμήσιος,  μετά την εσκεμμένη καταστροφή της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας από τους ημετέρους πράκτορες ξένων συμφερόντων ληστές, υπάκουσαν οι εναντίον μας στις εντολές της Μέρκελ να μην γίνει κούρεμα του χρέους των αγορών για να μην ζημιώσουν τίποτε η Ντόιτσε Μπανκ κτλ
Και φορτώθηκαν αυτές το χρέος που είχαν οι αγορές με το Αμερικανάκι τον Τζέφρευ, να φωνάζει ότι όποιος δανείζεται πληρώνει κτλ
Και αφού μας οδήγησαν ηλιθίως σε χρεωκοπία, γενοκτονία κτλ, οι «έξυπνοι» ακόμα δεν κατάλαβαν ότι αν δεν κουρευτεί το δικό τους πλέον χρέος και όχι της Ντόιτσε Μπανκ,  δεν θα πάρουν δεκάρα παρά του μη έχοντος εξ αιτίας τους.

Το κατάλαβες κύριε Ποτάμη; Αμφιβάλλω.
Ευριπίδης Μπίλλης

1 σχόλιο:

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.