Σάββατο, 2 Μαΐου 2015

Και δεύτερος πασίγνωστος επιχειρηματιας συνελήφθη για την λιστα Λαγκαρντ!

Ένας ακόμη επιφανής επιχειρηματίας συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή, για οφειλές που προέρχονται από τη λίστα Λαγκάρντ, μετά τη σύλληψη του Λεωνίδα Μπόμπολα, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος αφού κατέβαλε 1,8 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για μέλος μίας από τις πιο γνωστές οικογένειες της χώρας,
με δυναμική παρουσία εδώ και δεκαετίες στο χώρο του επιχειρείν αλλά και σε κοσμικά events.
O επιχειρηματίας πιάστηκε από την τσιμπίδα της Οικονομικής Αστυνομίας, χωρίς να διαρρεύσει το παραμικρό για την περιπέτειά του και αφού κατέβαλε στο δημόσιο το ποσό των 500.000 ευρώ σε μετρητά, αφέθηκε ελεύθερος.
Μάλιστα, υπάρχει και άλλο μέλος της ίδιας οικογένειας που περιλαμβάνεται στη λίστα Λαγκάρντ και έχει βρεθεί στο στόχαστρο των οικονομικών εισαγγελέων για φορολογικές οφειλές.
Την ίδια ώρα, φήμες κυκλοφόρησαν ότι οι οικονομικοί εισαγγελείς είχαν έτοιμους άλλους έξι φακέλους καταθετών της ελβετικής τράπεζας HSBC, που όφειλαν στο κράτος μεγάλα ποσά. Αυτό δημιούργησε μεγάλη αναστάτωση στους επιχειρηματικούς κύκλους και φόβους ότι θα ακολουθήσουν συλλήψεις. Έτσι πολλοί από τους καταθέτες, οι οποίοι παρέκαμπταν με προσφυγές την καταβολή των φόρων, έσπευσαν να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους.
olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.