Κυριακή, 3 Μαΐου 2015

Περί της απειλής του Μ. Ιγνατίου...ότι θα γίνουμε Ζιμπάμπουε..

Θυμάστε το 2010  τότε που όλοι οι ημέτεροι νεοταξικοί ωρύονταν να μην γίνει καμία αναδιάρθρωση του χρέους ( και να ζημιώσει η Ντόιτσε Μπανκν τους), ούτε καν άνοιγμα του χρόνου εξόφλησης του, γιατί,  τι ντροπή, θα εθεωρείτο για την Ελλάδα χρεωκοπία;;

«Τρομερή» λέξη, και τεράστια προσβολή.....
για την «υπερηφάνεια» του Ελληνισμού, όπως έλεγαν.
Μάλιστα ένας Έλληνας οικονομολόγος καθηγητής ξένου πανεπιστημίου με κατσάδιασε τότε εμένα τον άσχετο για το «τρομερό» πράγμα που πρότεινα.
Αυτή η «μεγάλη ντροπή» ως έλεγε τότε, για την εδώ και 6 περίπου χρόνια οδηγηθείσα σε ντε φάκτο χρεωκοπία χώρα από τους Σαμαροβενιζέλους.
Θυμάστε  τον «μαραθωνοδρόμο μας, το «καμάρι» μας της φωτογραφίας (καλή ώρα όπως σήμερα γίνεται στην Αθήνα),  τον εγκληματία Τζέφρευ που έλεγε, αφού οδήγησε την Ελλάδα στο να χάσει την πιστοληπτική της ικανότητα για να ξεπουληθεί, ότι όποιος δανείζεται πληρώνει τα χρέη του ενώ όλη η υπόλοιπη Ευρώπη (όρα Ιταλία, Γαλλία κτλ) ποτέ δεν θα τα πληρώσει;;                                            
Θυμάστε  επίσης, ότι αντί του μικρού κουρέματος που πρότεινε πριν φαγωθεί ο Ντομινίκ Στρος Καν,   μετέτρεψαν εγκληματικά όλοι μαζί (η Ελλάδα μπορεί) με τον Τζέφρευ,  το μη ενυπόθηκο και αναδιαρθούμενο χρέος προς τις αγορές, σε επαχθέστατο χρέος,  ενυπόθηκο με το δίκαιο του Λονδίνου χρέος,  προς τις χώρες της ευρωζώνης.
Αυτοί όλοι που μετέτρεψαν την Ελλάδα σε υπόδουλη χώρα-αποικία των απατεώνων, σε χώρα χειρότεροι από την Ζιμπάμπουε, πρέπει να τιμωρηθούν.

Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.