Κυριακή, 31 Μαΐου 2015

Ο καιρός της εβδομάδας..απο τον Μετεωρολόγο Πασχάλη Κατσάρα

Φίλες και Φίλοι γειά.
Με μια μικρή καθυστέρηση (…..48 ωρών) να σας πω ότι η εβδομάδα που έρχεται δεν περιέχει κάτι αξιόλογο από απόψεως καιρικότητας. 
Αίθριος καιρός όλες τις μέρες εκτός της Παρασκευής που θα εκδηλωθεί αστάθεια σε όλα τα ηπειρωτικά τμήματα με βροχές και τοπικές καταιγίδες. 
Η θερμοκρασία δεν μεταβάλεται σημαντικά, ενώ η επικρατούσα διεύθυνση του ανέμου στο Αιγαίο θα είναι η βόρεια χωρίς ιδιαίτερες εντάσεις. 
Από τα ….«ματωμένα χώματα» της Σμύρνης καλή βδομάδα.
 
Πασχάλης Κατσάρας                              
Μετεωρολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.