Δευτέρα, 25 Μαΐου 2015

Δεν υπάρχει χρεοκοπία εαν η Ελλάδα δεν πληρώσει το ΔΝΤ, εκτός βεβαίως αν μιλάμε για χρεοκοπία του ΔΝΤ.

Και μην ακούτε τα παπαγαλάκια.
Το ΔΝΤ ήδη εχει αθετησει τις πληρωμές του προς την Ελλάδα.
Διαβαστε την «επίσημη» θέση:
Τις συνέπειες μίας αδυναμίας της Ελλάδας να καταβάλλει την επόμενη δόση προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, στις 5 Ιουνίου,

αναλύει η Bank of America.
Όπως αναφέρει η έκθεση, σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο η χώρα θα λάβει μία περίοδο χάρητος, ενός μηνός, αλλά αν δεν εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της θα έρθει αντιμέτωπη με τα χειρότερα.
Αρχικά, το ΔΝΤ θα στείλει προσωπικό καλώντας τη χώρα να πληρώσει. Σε περίπτωση που δεν πληρωθεί η δόση, η Ελλάδα δεν θα έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει τα χρήματα του…
Ταμείου.
Στη συνέχεια, δύο εβδομάδες μετά, το ΔΝΤ θα εκδόσει ανακοίνωση – προειδοποίηση, η οποία θα επισημαίνει τη σοβαρότητα της κατάστασης, απαιτώντας την καταβολή της δόσης.
Μετά από έναν μήνα, η επικεφαλής του ΔΝΤ, εν προκειμένω η Κριστίν Λαγκάρντ, θα ενημερώσει το εκτελεστικό συμβούλιο ότι υπάρχει υποχρέωση που δεν έχει διευθετηθεί.
Αν το ΔΝΤ και ο ISDA αποφασίσουν ότι η μη πληρωμή της δόσης θεωρείται πιστωτικό γεγονός, τότε έχουμε επίσημη χρεοκοπία της Ελλάδας.
ΤΟ ΕΘΝΟΣ
Και ρωτάμε τους κύριους του Έθνους. Ποιός ακριβως θα κηρύξει πιστωτικό γεγονός στον ISDA; Το ΔΝΤ; Ως τι; Ως ιδιώτης;
Γι’ αυτό σας λέμε οτι ολο το παιχνίδι των αλητών ειναι να τρομοκρατησουν τον κοσμο για να καταστρέψει την χωρα του μόνος του. Μόνοι μας θα βγάλουμε τα ματιά μας εαν δεν στείλουμε στον αγύριστο τους κήρυκες του πανικού.

olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.