Τετάρτη, 27 Μαΐου 2015

Δήλωση Τσίπρα.. «φτάσαμε σε συμφωνία, ψυχραιμία !»

«Είμαστε έτοιμοι για μια νέα συμφωνία, που ανακατανέμει τα βάρη. Θέλω να συστήσω ψυχραιμία, αποφασιστικότητα, δεν είμαστε…
μόνοι μας, μπορεί να υπάρξουν πιέσεις, θέλω να διαβεβαιώσω τον ελληνικό λαό ότι διαπραγματευόμαστε με γνώμονα τη σταθερότητα της οικονομίας. Όπως βλέπετε σήμερα πληρώνονται κανονικά οι μισθοί και οι συντάξεις, αντίθετα από τις προβλέψεις κάποιων.
Δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος, ούτε στους μισθούς, ούτε στις συντάξεις, ούτε στις καταθέσεις. Ψυχραιμία ! »
ήταν οι δηλώσεις του Πρωθυπουργού, που είχε στο πλευρό του τον Γιάννη Βαρουφάκη.

http://makpress.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.