Κυριακή, 10 Μαΐου 2015

Δουλειά με κανέναν νόμιμο επί ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ έχει γίνει;


Γράφει ο ΑΝΤΙ 300 
Σήμερα δεν θα αναφερθούμε για τις «ΠΡΟΤΙΜΗΣΙΑΚΕΣ» … . και σε αντικατάσταση… κάποιων ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ που τους ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΑΝ ΠΑΣΟΚ - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , αυτό θα γίνει την επόμενη φορά… σήμερα απλά θα αναπαράγουμε ΕΙΔΗΣΗ την οποία τα ΜΜΕ του «Μπανανιστάν» αποκρύπτουν και μαζί όπως πάντα Σ Τ Ο Ι Χ Ε Ι Α … !
από τις δουλειές τους με το ΠΑΣΟΚ και την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κυβερνήσεις στη χώρα μας
Η αμερικανική τράπεζα JPMorgan Chase έχει τεθεί υπό επίσημη εισαγγελική έρευνα στη Γαλλία από την Τετάρτη 6 Μαίου 2015 .
Η νέα έρευνα είναι στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας για φερόμενες περιπτώσεις φοροδιαφυγής από τα ανώτερα διευθυντικά στελέχη σε εταιρεία επενδύσεων Wendel , ως μέρος μιας ευρύτερης έρευνας στην οποία περισσότερα από 14 στελέχη της Wendel αντιμετωπίζουν σωρεία κατηγοριών συμπεριλαμβανομένων της ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2004 -2007. Η τράπεζα JPMorgan Chase ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ «ΧΟΝΤΡΕΣ ΜΠΙΣΝΕΣ» ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κατά τον εκπρόσωπο του γραφείο της Εισαγγελίας στο Παρίσι είναι «ο βασικός ύποπτος» για την δράση της ως μεσάζων για υποθέσεις φοροδιαφυγής ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.