Παρασκευή, 15 Μαΐου 2015

Πρόβλεψη καιρού 7 ημερών από τον Μετεωρολόγο Πασχάλη Κατσάρα

Από το ....γαλάζιο Αιγαίο η πρόγνωση.
Φίλες και Φίλοι γειά.
Με ένα ζεστό, …στεγνό και χωρίς ιδιαίτερες εντάσεις ανέμων ΣαββατοΚύριακο, συνεχίζει την πορεία  της η Άνοιξη. 
Δύο διαταραχές θα διαμορφώσουν την καιρικότητα της εβδομάδας που έρχεται: Ένα σχετικά αβαθές χαμηλό έρχεται από τα Δυτικά μετά το μεσημέρι της Δευτέρας και μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης επηρρεάζει τον καιρό με βροχές κατά τόπους και  λίγες μεμονωμένες καταιγίδες  κυρίως στα Δυτικά και Βόρεια τμήματα της χώρας. 
 
Η θερμοκρασία παραμένει αμετάβλητη και δεν δημιουργούνται ιδιαίτερες εντάσεις ανέμων.
Από την Πέμπτη το απόγευμα η δεύτερη (σχετικά ισχυρή) διαταραχή έρχεται από τα Βορειοδυτικά, επηρεάζει κυρίως την ΒορειοΑνατολική Ελλάδα με αξιόλογες βροχές και καταιγίδες πιθανόν έντονες στην Αν. Μακεδονία και Θράκη που θα εκδηλώνονται κυρίως την Παρασκευή. 
Σταδιακά θα ενισχυθούν προσωρινά οι Νοτιοδυτικοί άνεμοι στο Αιγαίο και μετά την στροφή τους σε Βορείους θα πέσει η θερμοκρασία.
Από το γαλάζιο Αιγαίο σας εύχομαι καλό ΣαββατοΚύριακο.

Πασχάλης Κατσάρας                              
Μετεωρολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.