Τρίτη, 12 Μαΐου 2015

Θετική αντίδραση ΕΚΤ: Αύξησε κατά 1,1 δισ. ευρώ τη χρηματοδότηση μέσω ELA


Στα 80 δισ. ευρώ η χρηματοδότηση μέσω ELA, από 78,9 δισ. ευρώ που είχαν δοθεί την περασμένη εβδομάδα. 
Η κίνηση της ΕΚΤ έρχεται μία μέρα μετά το Eurogroup της Τρίτης και την θετική δήλωση για την πορεία των συζητήσεων.

Η ΕΚΤ αποφάσισε να αυξήσει κατά 1,1 δισ. ευρώ τη χρηματοδότηση μέσω ELA για τη χώρα μας. Την προηγούμενη εβδομάδα η χρηματοδότηση ανερχόταν στα 78,9 δισ. ευρώ και πλέον ανεβαίνει στα 80 δισ. ευρώ αντιστοίχως. Η κίνηση της ΕΚΤ έρχεται μία μέρα μετά το Eurogroup της Τρίτης και την θετική δήλωση για την πορεία των συζητήσεων.
http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.