Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015

System of a Down: Όλη η εμφάνιση στην Αρμενία με τις συγκλονιστικές αναφορές σε Ιωνία και Πόντο

...με αφορμή την επέτειο της γενοκτονίας
Oι System Of A Down ολοκλήρωσαν την mini ευρωπαική τους περιοδεία «Wake Up The Souls» με την πρώτη live εμφάνιση του επί αρμενικού εδάφους πριν λίγες ώρες, στην Πλατεία Δημοκρατίας της πρωτεύουσας Γιερεβάν.
Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε «ζωντανα» ολόκληρη την περίφημη συναυλία που πραγματοποιήθηκε μία μέρα πριν την επέτειο των 100 χρόνων από τη γενοκτονία των Αρμενίων από το Οθωμανικό κράτος με τον τραγουδιστή Serj Tankian να κάνει συγκινητικές αναφορές και για την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και των Ασσυρίων.


 

 ΠΗΓΗ – www rocktime.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.