Τετάρτη, 29 Απριλίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ιδου τα βρώμικα Swaps του Σημίτη που πλήρωνε ο Στουρνάρας αλλά δεν πλήρωσε ο Βαρουφάκης

ΠΡΟΪΌΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟ «ΧΡΕΟΣ» ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Από αυτά τα «δανεικά¨ πληρώθηκαν οι μίζες Siemens και εξοπλιστικών στην συμμορία του Σημίτη.

Δείτε τα Swaps που η Deutsche Bank ξέπλυνε εκτός ευρωζώνης, στην θυγατρική της στην Ιαπωνία ώστε να μην «ανιχνεύονται» από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς:




Αυτά είναι τα επίμαχα Swaps, ένα μικρό μέρος δηλαδή, από το σύνολο του σκανδάλου που άρχισε να σκάει τον Νοέμβριο του 2009, όταν κατά «διαβολική σύμπτωση» υπουργός ήταν ο στενός συνεργάτης του Σημίτη, Παπακωνσταντίνου. Ο άνθρωπος που μάλιστα βοήθησε μαζί με τον Παπανδρέου, να ξεφορτώσει η Deutsche Bank όλα τα Ελληνικά ομόλογα που κατείχε, σε Ελλάδα και Κύπρο.

Την πλήρη ανάλυση του θέματος μπορείτε να την διαβάσετε εδώ:

Τι σημαίνει απεχθές και επονείδιστο χρέος. Με ντοκουμέντα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.