Πέμπτη, 2 Απριλίου 2015

Ζορίζεται η Γερμανία & το Spiegel που είχε καλομάθει με τις επικύψεις Σαμαροβενιζέλων..



«Ελληνική παραφροσύνη»...
 Με αυτόν τον τίτλο το Spiegel στη διαδικτυακή έκδοση περιγράφει την «ελληνική κακοφωνία», όπως την αποκαλεί με τους δανειστές να παρατηρούν άφωνοι τις εξελίξεις. Ο αρθρογράφος επικαλείται την άποψη εκπροσώπου των δανειστών σε σχέση με τη νέα λίστα μεταρρυθμίσεων
που υπέβαλε χθες ο έλληνας υπουργός Οικονομικών, όπως αποκάλυψαν οι Financial Times. «Στις Βρυξέλλες επικρατεί ούτως ή άλλως καχυποψία γύρω από τα έσοδα που σχεδιάζει να εισπράξει από η ελληνική κυβέρνηση, μάλιστα ορισμένες προτάσεις είναι πολύ ασαφείς. Θα πρέπει να υπάρξει περισσότερο κρέας στα κόκκαλα».
Η εφημερίδα die Welt του Βερολίνου επιγράφει το δικό της άρθρο με τη διαπίστωση ότι «η Ελλάδα παίζει επικίνδυνο κρυφτό γύρω από την ευρωπαϊκή βοήθεια». Και παρατηρεί: «Η κυβέρνηση της Ελλάδας προκαλεί κατάπληξη στην υπόλοιπη ευρωζώνη και μαζί οργή, όπως αναφέρουν κύκλοι των Βρυξελλών. Πυκνώνουν οι ενδείξεις ότι η Αθήνα θέλει να πάρει την επόμενη δόση χωρίς όμως από την πλευρά της να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις. (…) Οι πιέσεις προς την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να χαλαρώσει την πολιτική λιτότητας είναι τεράστιες. Χθες χιλιάδες ηλικιωμένοι διαδήλωσαν για να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στις περικοπές των συντάξεών τους καλώντας τη νέα κυβέρνηση να πάρει πίσω τα μέτρα αυτά. Παρατηρητές επικρίνουν την κυβέρνηση Τσίπρα ότι με λανθασμένες και μονόπλευρες πληροφορίες επιχειρεί να πυροδοτήσει εχθρικό κλίμα εναντίον των ευρωπαϊκών θεσμών που εμφανίζονται ως εχθροί της Ελλάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.