Παρασκευή, 3 Απριλίου 2015

Περί Λίστας… Lagarde. Μόνο ταλαιπωρημένοι Έλληνες υπάρχουν, όχι βλάκες..

Του ΑΝΤΙ300
Με αφορμή τα όσα έγραψαν σήμερα τα ΜΜΕ μετά από τις δηλώσεις του κ. Παναγιώτη Νικολούδη: 
Εξαιρετικά δύσκολος ο έλεγχος
της λίστας Λαγκάρντ διότι οι Ελβετοί δεν δίνουν στοιχεία
Αξιότιμε υπουργού κύριε Νικολούδη αδυνατώ να πιστέψω ότι δεν υπάρχει ο τρόπο για λύση, γιατί δεν κάνετε όπως όλοι οι άλλοι;
ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ υπέρ Ελληνικού Δημοσίου εδώ και τώρα και προς πάσα κατεύθυνση –υπεύθυνο και έως ότου αποδείξουν το αντίθετο, δεν είναι ούτε δύσκολο ούτε και η πρώτη φορά, φυσικά αυτά από άλλο κράτος… και εφόσον το ζητούμενο είναι η λύση!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.