Πέμπτη, 23 Απριλίου 2015

Γ. Χρηστοφορίδης :«Το κλίμα τρομοκρατίας περί ενδεχόμενου Grexit δείχνει ότι η Ελλάδα διαπραγματεύεται»

Απόλυτα πεπεισμένος ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να χρεωκοπήσει εμφανίστηκε με δηλώσεις του στη εφημερίδα ΝΕΑ ΕΓΝΑΤΙΑ ο Γιώργος Χρηστοφορίδης.


Ο πολιτευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Α’ Πειραιά και εκδότης της εφημερίδας Το ΧΩΝΙ εκτιμά ότι η χώρα θα πάει σε συμφωνία με τους δανειστές αφού «είναι σαφές ότι οι εταίροι μας δεν πρόκειται να κερδίσουν τίποτα από ένα Grexit» ενώ ξεκαθαρίζει ότι οι ομοβροντίες των διεθνών ΜΜΕ και το κλίμα τρομοκρατίας σημαίνει ότι η Ελλάδα διαπραγματεύεται!


«Έχουμε μια κυβέρνηση 72 ημερών… Τα μεγάλα κανάλια, 72 φορές έχουν προβλέψει ότι χρεοκοπούμε και 72 φορές έχουν διαψευστεί» λέει με νόημα ο Γιώργος Χρηστοφορίδης.
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.