Παρασκευή, 3 Απριλίου 2015

Απαράδεκτη δήλωση του Ανα(ν)στασιάδη για Grexit !

Έρχεται σε ευθεία γραμμη με τα όσα γράφουν οι μόνιμοι επικριτές της Ελλάδας που εχουν ξεσαλώσει τελευταία με τη νέα κυβερνηση. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας,
η κυπριακή κυβέρνηση κάνει ασκήσεις επί χάρτου σε περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από το ευρω!
«Θέλω να πιστεύω» είπε, σύμφωνα με το Stockwatch ο κ. Αναστασιάδης, ενώ πρόσθεσε ότι «δεν θα υπάρξει ανάλογος κινδυνος αλλά, επειδή μια κυπριακή παροιμία λέει, του φρονίμου τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, σας διαβεβαιώνω ότι έγιναν όλες οι ασκήσεις επ χάρτου στο όποιο ενδεχόμενο». 

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.