Απειλούν με τελεσίγραφο FIFA και UEFA..

Με κοινή επιστολή που υπογράφεται από ανώτατα στελέχη τους, έχει αποδέκτη την ΕΠΟ και κοινοποιείται στην ελληνική κυβέρνηση, η FIFA και η UEFA ενημερώνουν ότι εφόσον το νομοσχέδιο που καταργεί το αυτοδιοίκητο ψηφιστεί, θα υπάρξει
μια σειρά από κυρώσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο, με κυριότερη τον επ' αόριστον αποκλεισμό εθνικών συγκροτημάτων και συλλόγων από τις διεθνείς διοργανώσεις.
Όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΓΓΑ, το νομοσχέδιο "Επείγοντα μέτρα για την αντιμετώπιση της βίας στον αθλητισμό και άλλες διατάξεις", το οποίο έχει κατατεθεί στη Βουλή, συζητείται με τη διαδικασία του επείγοντος, αρχικώς στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων στις 27-28 και 30 Απριλίου και στη συνέχεια, στις 4 και 5 Μαΐου, στην Ολομέλεια. Εφόσον ψηφιστεί, θα υπάρξουν οι συνέπειες.
Αν και στη συνάντηση που θα γίνει με εκπροσώπους της FIFA και της UEFA στα τέλη Απριλίου δεν βρεθεί η χρυσή τομή και δεν υπάρξουν υποχωρήσεις από την πλευρά της κυβέρνησης, οι ελληνικές ομάδες θα αποκλειστούν από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ευρωπαϊκή και η παγκόσμια ομοσπονδία δεν πρόκειται να στείλουν άλλη επιστολή.
http://www.contra.gr

Σχόλια