Τετάρτη, 29 Απριλίου 2015

Η Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με νεοφιλελεύθερες ιδεοληψίες..

Η Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με «ιδεοληψίες», υποστηρίζει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος. 
«Είναι φανερό ότι ιδίως οι τεχνοκράτες, που στελεχώνουν τα τεχνικά κλιμάκια των θεσμών, επιδεικνύουν μία παράλογη επιμονή στην υλοποίηση, εκ μέρους της νέας ελληνικής κυβέρνησης, απαιτήσεων,
τις οποίες δεν ήταν σε θέση να υλοποίησει ούτε η προηγούμενη ελληνική κυβέρνηση. Διότι πολύ απλά δεν θα έβρισκε πλειοψηφία ούτε στην προηγούμενη Βουλή, πόσο μάλλον στη νέα Βουλή. Οι απαιτήσεις αυτές εν πολλοίς δεν έχουν καμία σχέση με δημοσιονομική εξυγίανση, αλλά αντίθετα αποτελούν απαύγασμα νεοφιλελεύθερων ιδεοληψιών» λέει ο Έλληνας ευρωβουλευτής στην Deutsche Welle.
Διαφορετική άποψη εκφράζει από την πλευρά του ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Μάνφρεντ Βέμπερ, υποστηρίζοντας ότι η «μπάλα βρίσκεται στο ελληνικό γήπεδο». «Το χρονικό περιθώριο για ανεύρεση λύσης μειώνεται» τονίζει ο γερμανός ευρωβουλευτής. «Γι αυτό χρειαζόμαστε ουσιαστικές προτάσεις από την ελληνική πλευρά, χρειαζόμαστε μία μεταρρυθμιστική ατζέντα. Σε αυτή τη βάση πρέπει να συζητήσουμε, αλλά ο χρόνος πιέζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.