Κυριακή, 19 Απριλίου 2015

Μεγαλοδικηγόρος με στενές επαφές στην προηγούμενη κυβερνηση έβγαζε λεφτά πάμπλουτων στην Ελβετία!

ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΥΡΙΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΕ;
Είναι ο δικηγόρος που έβαλε τον επιχειρηματία Αλέξανδρο Αβατάγγελο να του καταθέσει το ποσό της εγγύησης σε Ελβετικό λογαριασμό!
Αναλάμβανε να μεταφέρει λεφτά Ελλήνων σε λογαριασμούς στην Ελβετία με μεθοδεύσεις α λα Χαρδούβελη! Έσπαγε τα λεφτά σε επιταγές...

ώστε να μην δίνει στόχο κατά την μεταφορά. Διατηρούσε στενότατες σχέσεις με πρωτοκλασάτα στελέχη της κυβέρνησης Σαμαρά στον χώρο της δικαιοσύνης. Της κυβέρνησης που πανικόβαλε τον κόσμο με Grexit ώστε να βγάζουν τα λεφτά τους στην Ελβετία και να κανει ταμείο ο μεγαλοδικηγόρος. Μιλάμε για σκανδαλο άγνωστου μεγέθους που η μπόχα του ενδέχεται να στείλει στο σκαμνί ονόματα υπεράνω υποψίας!
Το απόστημα έσπασε μετά από μηνυση γυναίκας που στον τρόμο της εμπιστεύθηκε μισό εκατομμυριο ευρώ στον δικηγόρο για να της το βγάλει στην Ελβετία. Εδώ υπάρχουν όμως και άλλα ερωτήματα: Ενώ υπάρχουν μηνυσεις και αποδείξεις για τον μαύρο λογαριασμό στην Ελβετία, η δικαιοσύνη φαίνεται να μην είναι «ζωηρή». Μήπως ειναι ακόμα ο κύριος Αθανασίου υπουργός και δεν το έχουμε καταλάβει κύριε Παρασκευόπουλε;
Η εξοργιστική υπόθεση με τα πλήρη στοιχεία, εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.