Σάββατο, 18 Απριλίου 2015

ΚΑΙΓONTAI ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ Η ΚΥΠΡΟΣ!

Γράφει η cassandra

Από το πουθενά και με κανένα πολιτικό παρελθόν παρά μόνο ως εκτελεστικό όργανο των εντολών των αφεντικών του ο Σταύρακας θέλει να διαδραματίσει και σημαντικό ρόλο στη λύση του Κυπριακού!Δεν ξέρει από που να πιαστεί το σύστημα και ξεδιπλώνει όλα του τα ταλέντα!Ενδεικτικός και ο εγκάρδιος χαιρετισμός μεταξύ των 2 εντολοδόχων!

Στα πλαίσια λοιπόν αυτής της στρατηγικής είχε χθες το απόγευμα συνάντηση με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Ανα(ν)στασιάδη  ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Αθήνα ο Κύπριος ηγέτης.

Η συζήτηση των δύο αντρών διεξήχθη σε άριστο κλίμα και αφορούσε τις τελευταίες εξελίξεις στην Κύπρο και την Ελλάδα, ενώ οι δύο άνδρες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την ερχόμενη Τρίτη με αφορμή την τριήμερη επίσκεψη του Σταύρου Θεοδωράκη στην Κύπρο.

«Το Ποτάμι ως κόμμα Ευρωπαϊκών αρχών και αξιών και ως ρεαλιστική δύναμη θέλει να συζητά και εκτιμά τους ανθρώπους που έχουν αντίστοιχα χαρίσματα. Ο πρόεδρος μας ενημέρωσε για το Κυπριακό, και εμείς από την πλευρά μας τον ενημερώσαμε για όσες πληροφορίες έχουμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση για όσα μπορούν να συμβούν και είναι να συμβούν για την Ευρώπη», σημείωσε ο κ. Θεοδωράκης.

Ερωτηθείς για τις συνομιλίες για το Κυπριακό, ο κ. Θεοδωράκης επεσήμανε την ανάγκη να βρεθεί μία πραγματική λύση, συμπληρώνοντας ότι η Κύπρος πρέπει να δυναμώσει μέσα από την επίτευξη μίας συμφωνίας.

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.