Τρίτη, 14 Απριλίου 2015

"Έμειναν από λάστιχο"..τα παπαγαλάκια της ΝΔουλας & οι ρεζέρβες ήταν ξεφούσκωτες..

Τα παπαγαλάκια της ΝΔουλας έμειναν από λάστιχο...

και οι ρεζέρβες ήταν ξεφούσκωτες ...

Κωμικοτραγικά τα όσα προσπάθησαν να ανεβάσουν και να παρουσιάσουν ως είδηση.. για το ξεφουσκωμένο λάστιχο της Ζωής Κωνσταντοπούλου, κάποιοι καθόλου τυχαίοι και καθόλου άγνωστοι... 

"Βρε Κοιτα σύμπτωσεις για να άλλαξει ένα λάστιχο η Ζωή…ουτε μονταζίερα να ‘ταν…"

Διαβάστε πιο κάτω σχετικό άρθρο από το πολύ καλό olympia

"Βρε Κοιτα σύμπτωσεις για να άλλαξει ένα λάστιχο η Ζωή…ουτε μονταζίερα να ‘ταν…"

Εντελώς ΤΥΧΑΙΑ, μια νεοφιλελεύθερη τύπισσα που της τρέχει η… ΔΡΑΣΗ απ τα μπατζάκια  και της οποίας το προφίλ έχει ΜΟΝΟ (πραγματικά απίστευτο) ποστς ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ,

πέτυχε ΤΥΧΑΙΑ  σε βενζινάδικο τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να τραμπουκίζει κάποιον υπάλληλο που δεν της άλλαζε το λάστιχο απειλώντας τον με απόλυση φωνάζοντάς του «ξέρεις ποια είμαι εγώ» και άλλα τέτοια.

Πάλι εντελώς ΤΥΧΑΙΑ (και υπο τις απειλές της αιμοσταγούς Ζωής Κωνσταντοπούλου) το οπτικοακουστικό υλικό που υπήρχε ΤΥΧΑΙΑ καταστράφηκε.

Επίσης εντελώς ΤΥΧΑΙΑ δεν έγινε γνωστό το όνομα του υπαλλήλου του βενζινάδικου, δεν πήγε κανένας να τον βρεί να τον ρωτήσει.

Τέλος, εντελώς ΤΥΧΑΙΑ (πάλι) η καταγγελία αυτή έχει αναδημοσιευθεί απο κάθε νεοφιλελεύθερο σάιτ και φιλελε χρήστη του φμπ που μιλάει Ελληνικά.

Αν δεν πρόκειται για χύδαια ψεύδη και λάσπη μιλάμε για πολλές ΤΥΧΑΙΕΣ διαβολικές συμπτώσεις μαζεμένες. #lastixo_zoitsas

1 σχόλιο:

  1. Κι ο βενζινάς επιβεβαίωσε πλήρως το ρεπορτάζ. Απλώς η ΖΚ έπεσε σε ανθρώπους που δεν τη φοβόντουσαν. Τυχαία. Θα μπορούσε να πέσει σε συριζαίο που θα καθόταν να τον βρίσει παρόκορφα και θα έλεγε κι "ευχαριστώ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.