Τετάρτη, 22 Απριλίου 2015

Νυχτερινές αποστολές πάνω από την πόλη της Λάρισας

Σχεδόν μεσάνυχτα και η Θεσσαλία βρυχάται από τους κινητήρες των μαχητικών, για εμάς είχαμε χρόνια να ακούσουμε κινητήρα τέτοιες ώρες και η αλήθεια είναι ότι το νοσταλγήσαμε, οι Λαρισαίοι πολίτες "τα χρειάστηκαν" καθώς εχθές το βράδυ οι σχηματισμοί και οι απογειώσεις που πραγματοποιήθηκαν πάνω από την Λάρισα δεν ήτανε και λίγοι.


Ενημερώνουμε όλο των κόσμο ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, τα αεροπλάνα δεν θα σταματήσουν να πετάνε (ημέρα - νύχτα) τουλάχιστον μέχρι και της 29/4/2015 λόγο της άσκησης ΗΝΙΟΧΟΣ 2015 που διεξάγεται σε όλο το Ελληνικό FIR και συμμετέχουν όλα τα πτητικά μέσα της Πολεμικής Αεροπορίας σε συνεργασία με του Ισραήλ και των ΗΠΑ, σίγουρα η ηγεσία της Πολεμικής Αεροπορίας το έχει προβλέψει και έχει κάνει της απαιτούμενες ενέργειες όσον αφορά την πληροφόρηση του κόσμου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.