Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015

Η ΣΤΑΗ Η ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΑΣ..

Τι  «χαριτωμένη εξυπνούλα» είναι αυτή.  
Ομιλώ για  την «είρωνα» Στάη.
Εδώ και από  καιρό ζητούσε από την κυβέρνηση να βγάλει έξω τους καταληψίες του Πανεπιστημίου.
Και η κυβέρνηση το έκανε...
χωρίς να ανοίξει μύτη ή να γίνουν καταστροφές. 
Θυμίζω πχ το κάψιμο της ιστορικής Πρυτανείας του ΕΜΠ, από όπου πριν ως λέγεται,  είχαν κλαπεί όλοι οι πολύτιμοι ζωγραφικοί πίνακες και που ο τότε πρύτανης ο γνωστός  Μαρκάτος (της διαβίβασης του φυσικού αερίου της Κύπρου μέσω τουρκίας κτλ),  αντί να ντρέπεται γιατί επί των ημερών του κάηκε η πρυτανεία του ΕΜΠ, υπερηφανεύεται λέει γιατί είναι ο μόνος πρύτανης που κάλεσε λέει την αστυνομία μετά την τραγική καταστροφή.
Και όταν σήμερα το έκανε «αναίμακτα»  η κυβέρνηση,  ειρωνεύεται η γνωστή «είρων» Στάη,  γιατί άργησε να το κάνει. Φαίνεται ότι ως διαδιδόταν, ήθελαν αίμα και καταστροφές. Και δεν τους βγήκε. 
Στη συνέχει η «είρων», θέλοντας νεοταξικά να υποβαθμίσει την 10λεπτη συνομιλία του Βαρουφάκη με τον Ομπάμα (το ψωμί της βγάζει),  δεν θα το πίστευα ότι  ήταν τόσον πολύ «έξυπνη» αν δεν το είχα ακούσει με τα αυτιά μου.
Ξέρετε είπε, δεν το έχω ξαναπεί (γιατί κ. Στάη μας) αλλά και εγώ είχα δεκάλεπτη «συνομιλία» με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ. Όχι τον Ομπάμα αλλά τον Κλίντον. 
Αλήθεια κ. Στάη;; Μόνον δεκάλεπτη;; Και τι είδους συνομιλία ήταν αυτή με τον γνωστό Κλίντον.
Και γιατί μας το κρύβατε τόσον καιρό. Δεν είναι δα και κακό. 
Θα μας  έκανες και "υπερήφανους". 
Για τις εξυπνάδες του Νικήτα στην Στάη, ουδέν σχόλιο. Λύπηση μόνον.
Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.