Περί Ακκιντζή και ΡΙΚ...

Αγαπητοί συμπατριώτες
Καλός ή κακός ο Ακκιντζή (και άγνωστον πόσο θα είναι ηγέτης των Τουρκοκυπρίων), δεν είναι θέμα προσώπου αλλά ορθής λύσης.
Και όχι ορθή λύση οδηγεί σε εκτουρκισμό  που τον έχει σχεδιάσει η τουρκία από το 1950.
Και το  κακό ίσως με τον Ακκιντζή  
είναι το ότι ίσως χρησιμοποιηθεί δήθεν ως «εγγύηση»  από τους ημετέρους για να πείσουν για μία αντεθνική λύση.
Δηλαδή μήπως αποτελέσει ηθελημένα ή όχι Δούρειο ίππο για λύση εκτουρκισμού.
Σχετικά για το θέμα Ακκιντζή, με έκπληξη διαπίστωσα σήμερα το πρωί στο ΡΙΚ σε τι Εθνική κατάπτωση φτάσαμε. Με αποδοχή της διαστρέβλωσης της ιστορίας μας.
Άκουγα τον κατά τη γνώμη μου όσον τον παρακολουθώ από καιρό, Τούρκο στις πεποιθήσεις και πονηρότατο κουτοπόνηρο προπαγανδιστή της Άγκυρας τουρκοκύπριο καθηγητή του πανεπιστημίου Κύπρου, να διαστρεβλώνει την ιστορία μας, να διατυπώνει φασιστικές απόψεις και οι δύο απαράδεκτοι του ΡΙΚ να τον καμαρώνουν προδοτικά και βλακωδώς.
Εν ολίγοις είπε ότι δήθεν  το πρόβλημα των τουρκοκυπρίων και του Κυπριακού ήταν ότι οι τουρκοκύπριοι δεν ήθελαν να είναι μειονότητα. Και έτσι μας κατηγόρησε ότι εμείς που δεν επιτρέψαμε στην μειονότητα να μην είναι μειονότητα φταίμε για όλα.
Διαστρέβλωσε τα γεγονότα του 1950 με την τρομοκρατική οργάνωση των τούρκων κτλ, την διχοτόμηση της Λευκωσίας με την ανοχή των άγγλων την εξόντωση και εκδίωξη των κατοίκων του Αγίου Λουκά της Λευκωσίας (αμφιβάλλω πόσοι νέοι μας σήμερα γνωρίζουν οτιδήποτε για τη συνοικία του Αγίου Λουκά της Λευκωσίας και όχι μόνον), διαστρέβλωσε τα γεγονότα με του 1964-65, σχεδόν δικαιολόγησε την βάρβαρη εισβολή και την εθνοκάθαρση
Και την καταστροφή του τρισχιλιετούς πολιτισμού των κατεχομένων μας, τη γενοκτονία, την κλοπή των από αιώνων εστιών των Ελλήνων των κατεχομένων και όλα τα άλλα στη εισβολή, λέγοντας περίπου ότι φταίμε εμείς που θωρούσαμε την μειονότητα ΜΕΙΟΝΌΤΗTΑ. Και οι δύο του ΡΙΚ με άπειρη ικανοποίηση άκουγαν την «ενημέρωση» του τούρκου προπαγανδιστή Καθηγητή του Πανεπιστημίου Κύπρου.
Ειλικρινά  ντράπηκα για την κατάντια μας
Ευρής Μπίλλης

Σχόλια