Πέμπτη, 2 Απριλίου 2015

Τα χρέη των καναλιών... από τη χρήση συχνοτήτων

Σύμφωνα με το Μέγαρο Μαξίμου, πρόκειται για ποσά που έχουν συσσωρευτεί τα τελευταία χρόνια και δεν είχαν ζητηθεί από τις προηγούμενες κυβερνήσεις Δημόσιο 
Περίπου 40 εκατ. ευρώ ζητά το από τα τηλεοπτικά κανάλια για τη χρήση των διαύλων ραδιοσυχνοτήτων και σύμφωνα με το Μέγαρο Μαξίμου,
πρόκειται για ποσά που έχουν συσσωρευτεί τα τελευταία χρόνια και δεν είχαν ζητηθεί από τις προηγούμενες κυβερνήσεις.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές,
για τους τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας για χρήση των διαύλων ραδιοσυχνοτήτων το ποσό είναι 24.150.633,93 ευρώ από κατά τα έτη 2011, 2012, 2013 και 2014. Για τα συνδρομητικά κανάλια οι οφειλές είναι 16.620.396,89 ευρώ και πρόκειται για χρήση ραδιοσυχνοτήτων κατά τα έτη 2012, 2013 και 2014.
Η ενημέρωση από την κυβέρνηση αφορά στα χρέη των καναλιών από το 2011 έως σήμερα και σε αναλυτικούς πίνακες, περιλαμβάνονται όλα τα ποσά. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ενημέρωση της κυβέρνησης, με την εφαρμογή της νομοθεσίας περί συχνοτήτων, στόχος είναι «η είσπραξη ετήσιου ανταλλάγματος για χρήση συχνοτήτων και η έκδοση σχετικών αποφάσεων, καθώς και η έκδοση αποφάσεων διαμόρφωσης χαρτών συχνοτήτων σε συνεργασία με άλλες υπηρεσίες».
Δείτε την ανακοίνωση για τους τηλεοπτικούς σταθμούς εδώ
Δείτε την ανακοίνωση για τα συνδρομητικά κανάλια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.