Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015

Εβδομαδιαία πρόγνωση καιρού από τον μετεωρολόγο Πασχάλη Κατσάρα

Παρασκευή Βράδυ, (17 Απριλίου), Νοτιάς καιρός, ωραίες θερμοκρασίες (μετά από ένα .....μακρύ χειμώνα), φουσκοδεντριές όπως λέει ο θυμόσοφος λαός.
Ο καλός καιρός συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο. 
Αύριο μάλιστα ανεβαίνει σημαντικά η θερμοκρασία. 
Από το απόγευμα της Κυριακής...
μια ατμοσφαιρική διαταραχή περνάει από τα Βόρεια και θα επηρεάσει το βράδυ την Βόρεια Ελλάδα με λίγες βροχές και κύριο χαρακτηριστικό την σταδιακή επικράτηση Βορείων ανέμων και την πτώση της θεμροκρασίας. 
Την Δευτέρα η θερμοκρασία θα πέσει σε όλη την Ελλάδα και θα βρέξει (πάντα λίγο) στην Ηπειρωτική Ελλάδα μέχρι το ύψος της Στερεάς Ελλάδας και στο Βόρειο και Κεντρικό Αιγαίο. 
Αίθριος καιρός θα επικρατήσει την Τρίτη σε όλη την Ελλάδα εκτός Πελλοπονήσου και Κρήτης όπου μπορεί ....να πέσει καμμιά ψιχάλα. 
Τετάρτη - Πέμπτη & Παρασκευή παραμένει ο καλός και δροσερός σχετικά καιρός σε όλη τη χώρα και το καλό νέο είναι ότι το επόμενο ΣαββατοΚύριακο ξανα-ανεβαίνει αρκετά η θερμοκρασία. 
(Ετοιμαστείτε όλοι για την πρώτη βουτιά στη θάλασσα......όχι οι Θεσσαλοί φίλοι-εσείς βουτάτε απ’ ότι ξέρω .....του Αγίου Πνεύματος ότι και να γίνει).

Καλό σας Σαββατοκύριακο.


Πασχάλης Κατσάρας
Υποπτέραρχος Μετεωρολόγος ε.α.
MSc in Computer Science.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.