Σάββατο, 25 Απριλίου 2015

Ο "ΗΝΙΟΧΟΣ" πάνω από την Καλαμάτα (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι "ζωγραφιές" που βλέπετε...

δεν είναι τίποτε άλλο από την άσκηση ΗΝΙΟΧΟΣ που πραγματοποιείται αυτό τον καιρό σε όλο τον ελληνικό  εναέριο χόριο, οποιαδήποτε στιγμή ημέρα και νύχτα, η Πολεμική Αεροπορία

σε συνεργασία με την Ισραηλινή και δυνάμεις των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής εξασκούνται με πολύπλοκα σενάρια μάχης στον αέρα όσο και στο έδαφος η εικόνα που βλέπετε είναι από εικονικές εμπλοκές που πραγματοποιούνται πάνω από την πόλη της Καλαμάτας.


www.tharrosnews.gr


polemikiaeroporiahaf.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.