Κοιτάει ποιος μιλάει για χρεοκοπία...ο αρχιμάστορας της ελεγχόμενης χρεοκοπίας..


Βενιζέλος σήμερα.. 
Είμαστε ταμειακά χρεοκοπημένοι ως χώρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΑΜΕ ΣΤΙΣ 8 ΙΟΥΝ. 2011..

ΠΡΟΔΟΣΙΑ :Έχει γίνει επιλογή από την Ε.Ε σε συμφωνία με την χώρα μας, να μετατεθεί η επαπειλούμενη χρεοκοπία σε 3-4 χρόνια...
Αυτό δήλωσε ο κ. Κουκουλόπουλος ....
στις 8 Ιουν. 2011 και μάλιστα αποκάλυψε ότι τους το ανακοίνωσε στο ΚΤΕ ο Παπακωνσταντίνου !!!!
Μιλάμε για ΠΡΟΔΟΣΙΑ !!!!
Δείτε τα όσα απίστευτα αποκάλυψε ο κ. Κουκουλόπουλος, πριν λίγες ώρες στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα"
Δείτε το Βίντεο..


"Στο χθεσινό ΚΤΕ είχαμε μια πολύ σημαντική  ανακοίνωση από τον ΥΠΟΙΚ..που ο καθένας μπορεί να την κρίνει !!!
Φαίνεται ότι το ζήτημα της επαπειλούμενης χρεοκοπίας, μετατέθηκε για μετά από 3-4 χρόνια..
Έχει γίνει επιλογή από την Ε.Ε σε συμφωνία με την χώρα μας...να μετατεθεί η επαπειλούμενη χρεοκοπία σε 3-4 χρόνια...
Κ. Παπαδάκη σας λέω όλη την αλήθεια, δεν σας λέω την μισή..."

Υπάρχει και η περίπτωση (λέμε εμείς) να μην κατάλαβε καλά ο κ. Κουκουλόπουλος ...τι τους αποκάλυψε ο ΥΠΟΙΚ...
Μήπως πρέπει να ασχοληθεί κάποιος εισαγγελέας με αυτό το θέμα;;; 

Στο σημείο αυτό παραθέτουμε και τις δηλώσεις στις 15/4/2015 του κ. Μποτόπουλου (Στέλεχος ΠΑΣΟΚ, ΓΓ επί Σημίτη, ευρωβουλευτήςτο 2007 με το ΠΑΣΟΚ...υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ το 2009 και από
τον Οκτώβριο του 2011 Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς)

«Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ένα οικονομικό ατύχημα στην Ελλάδα» δήλωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κώστας Μποτόπουλος, στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στο γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό Europe 1.
Ο ίδιος σημείωσε ότι η κυβέρνηση έχει παραδεχθεί πως υπάρχουν λεφτά στα ταμεία για ακόμη δύο βδομάδες, δηλαδή έως τις αρχές Μαΐου.
«Μετά θα έχουμε πρόβλημα να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας, εσωτερικές και εξωτερικές» σημείωσε και πρόσθεσε ότι «θα υπάρξουν συνέπειες από αυτή την κατάσταση τόσο πολιτικές όσο και κοινωνικές».
«Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα συμβεί, αλλά δεν μπορώ να αποκλείσω το ενδεχόμενο ενός ατυχήματος λόγω του χαμένου χρόνου και της δυσκολίας για την εύρεση μίας συμφωνίας» είπε.
 
26/9/2011
Έγραφε το αποκαλυπτικό και πάντα ενημερωμένο olympia.gr 

Το έχουμε ξαναπεί και το λέμε συνεχώς. Η λύση που εξετάζουν για την Ελλάδα είναι η ελεγχόμενη χρεοκοπία. Το μόνο που κάνουν τώρα, είναι να αποσαφηνίσουν τις λεπτομέρειες.
Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι κατά την ενημέρωση του βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος φέρεται να τους έδωσε να καταλάβουν ότι θα μας βάλουν σε ελεγχόμενη χρεοκοπία, αλλά και ότι τους υπέδειξε τον τρόπο με τον οποίο θα το μεταφέρουν στον κόσμο!
Υπενθυμίζουμε, ότι τον όρο «επιλεκτική χρεοκοπία» ή “selective default” τον είχε φέρει ο ίδιος ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μέσα στο καλοκαίρι, σημάδι ότι η συμφωνία υπήρχε από τότε και απλά έσερναν τους Έλληνες πολίτες σε ψέμματα και άγνοια όπως πάντα.
Διαβάστε πόσο επιμελημένα και προσεκτικά μας «πασάρουν» το σχέδιό τους:
Σε τηλεοπτική συνέντευξή της στην γερμανική τηλεόραση, η Μέρκελ είπε: «Αν αφήσουμε την Ελλάδα να χρεοκοπήσει τώρα, θα καταστρέψουμε την εμπιστοσύνη των επενδυτών στην Ευρωζώνη και αυτό μπορεί να μεταδοθεί, όπως η κατάσταση που βιώσαμε μετά την Lehman Brothers το 2008.»
Προσέξτε την συνέχεια: «Πρέπει να κάνουμε βήματα που μπορούμε να ελέγχουμε». Με άλλα λόγια επιβεβαίωσε αυτά που είχε πει πριν λίγες εβδομάδες: όχι στην ανεξέλεγκτη χρεοκοπία, αλλά στην ελεγχόμενη!
Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν αρχικά μέσω του βρετανικού δικτύου BBC και αργότερα αναπαράχθηκαν και σε άλλα ξένα μέσα ενημέρωσης το σχέδιο που βρίσκεται αυτή τη στιγμή υπό συζήτηση περιλαμβάνει «κούρεμα» του ελληνικού χρέους κατά 50%, αύξηση των κεφαλαίων του μηχανισμού EFSF μέχρι και το ποσό των 2 τρισ. ευρώ και περαιτέρω κεφαλαιακή ενίσχυση των ευρωπαϊκών τραπεζών για να μην καταρρεύσουν.

exomatiakaivlepo

Σχόλια