Τετάρτη, 29 Απριλίου 2015

Περί ΔΤ ή ΝΤ..και περί του ότι το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του..

Με την ευκαιρία της συζήτησης του νομοσχεδίου για επαναλειτουργία της ΕΡΤ, επιτρέψτε μου δύο παρατηρήσεις ή μάλλον τρεις για την ακόμα μνημονιακή ΔΤ ή ΝΤ ή πώς αλλιώς την έβγαλε ο νεοταξικός Παντελής Καψής ο του Παπαδήμιου.


1.  Κάποιος πρέπει να πληροφορήσει τη μνημονιακή ΔΤ ή ΝΤ ότι η κατοχή της δεκαετίας του 1940, ήταν γερμανική και όχι ναζιστική, όπως για προφανείς λόγους τη λένε.
2.  Να ερωτηθούν τα παιδιά της ΔΤ ή Ντ γιατί τόση προτίμηση σε αυτόν τον τραγουδιστή που είχε πει ότι το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του.  Και που μας ανακατεύει τον στόμαχον όταν τον ακούμε. Και θυμόμαστε πόσο δίκαιο είχε ο Μάνος Χατζηδάκης που του είχε απαγορεύσει να Νταλαρίζει τα τραγούδια του.
3.  Πώς είναι δυνατόν να καμαρώνουν παρουσιαστές της κρατικής τηλεόρασης έστω και μνημονιακής και να μην τον διακόπτουν και να μην τον επαναφέρουν στην τάξη,  όταν ακούνε ένα πολιτικό να ρίχνει αισχρά άθλια λάσπη στον άξιο υπουργό Οικονομικών Καθηγητή Βαρουφάκη. Δηλαδή να ακούνε χαμογελαστοί το  τσιράκι του Σαμαρά ανενδοίαστα και ξεδιάντροπα να ρίχνει οχετούς βρωμερής άθλιας λάσπης χωρίς να ομιλούν;;;;

Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.