Τετάρτη, 22 Απριλίου 2015

Παράπονα Γιούνκερ..γιατί δεν επιτρέπεται στα τεχνικά κλιμάκια να μπαίνουν στα υπουργεία..

Την υπομονή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής δοκιμάζει η Ελλάδα, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ο οποίος ωστόσο εμφανίστηκε 100% σίγουρος ότι δεν υπάρξει Grexit.


Την ίδια στιγμή, μιλώντας στο politico, ο κ. Γιούνκερ έκανε λόγο για άρνηση των ελληνικών αρχών να συνεργαστούν....
όπως επιθυμούν οι εταίροι, χαρακτηρίζοντας μάλιστα το γεγονός απαράδεκτο.
«Ασχολούμαι με το αποκαλούμενο ''ελληνικό πρόβλημα'' εδώ και πολλά χρόνια», είπε για να διορθώσει αμέσως, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Όχι, όχι αποκαλούμενο πρόβλημα, είναι ένα πραγματικό πρόβλημα. Δεν συνεργάζονται με τον τρόπο που θα θέλαμε, διότι η ομάδα μας στην Αθήνα, τα τεχνικά κλιμάκια δεν επιτρέπεται να μπουν στα υπουργεία, γεγονός όχι μόνο περίεργο αλλά και απαράδεκτο».
Την ίδια στιγμή ομολόγησε ότι στο παρελθόν είχε χάσει την υπομονή του με την Ελλάδα, ωστόσο, σήμερα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε, την ξανακέρδισε.
«Περιμένω να μας πει η ελληνική κυβέρνηση εγκαίρως τί συμβαίνει. Χρειαζόμαστε σαφήνεια και δεν την παίρνουμε. Εν τω μεταξύ έχασα την υπομονή μου. Τώρα την ξανακέρδισα την υπομονή μου και δεν θέλω να την ξαναχάσω» είπε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, εμφανίζεται σίγουρος και μάλιστα 100% πως δεν θα υπάρξει έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ, αναφέρει το politico. Aισιοδοξία που δεν έχει σχέση με συγκεκριμένη πρόοδο των εργασιών αλλά κυρίως με το απλό γεγονός ότι η εναλλακτική θα είναι απλά αφάνταστη.
«Είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο, αλλά αποκλείω 100% Grexit. Δεν θα υπάρξει χρεοκοπία» δήλωσε, ενώ πρόσθεσε πως τις τελευταίες μέρες οι διαπραγματεύσεις μεταξύ δανειστών και Ελλάδας άρχισαν να κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση αλλά πρέπει να διανύσουν πολύ δρόμο ακόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.