Τετάρτη, 22 Απριλίου 2015

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ; Εισαγγελική έρευνα για το συνεργάτη Σαμαρά, Παπασταύρου

Στην δικαιοσύνη φαίνεται πως φτάνει η υπόθεση του Σταύρου Παπασταύρου, στενού συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και εμπλεκόμενου στην υπόθεση της Λίστας Λαγκαρντ.


Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε γραπτή απάντηση που απέστειλε στην Βουλή ο υπουργός Δικαιοσύνης Ν. Παρασκευόπουλος, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «stokokkino.gr» «σύμφωνα με έγγραφο του Εισαγγελέως Οικονομικού Εγγλήματος σχετικά με την εμπλοκή του αναφερόμενου στην ερώτηση εκπροσώπου στη Λίστα Λαγκάρντ , η εν λόγω υπηρεσία έχει παραγγείλει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης στην Περιφερειακή διεύθυνσης ΣΔΟΕ Αττικής – Αιγαίου η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη».
Επίσης όπως τονίζεται στην ίδια απάντηση, «σύμφωνα με έγγραφο σχηματίστηκε αυτεπαγγέλτως ποινική δικογραφία κατά παντός υπευθύνου, η οποία χρεώθηκε σε Εισαγγελέα για επεξεργασία».
Να θυμίσουμε εδώ πως στο τεύχος 70, το HOT DOC αποκαλύπτει πως δόθηκε εντολή σε υπάλληλο του ΣΔΟΕ να κλείσει άρον-άρον έρευνα πάνω στα φορολογικά στοιχεία του εξ απορρήτων του Αντώνη Σαμαρά Σταύρου Παπασταύρου, το όνομα του οποίου βρίσκεται στη λίστα Λαγκάρντ με το ποσό των 5,4 εκ. ευρώ. Πρόκειται για το στενό συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού που δεν απομακρύνθηκε από τη θέση του μετά την αποκάλυψη του περιοδικού μας στο τεύχος 54, πως στον υπολογιστή του ήταν εγκατεστημένο λογισμικό για την παρακολούθηση του Μεγάρου Μαξίμου
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.