Η Ντόρα δεν γνωρίζει πώς μπήκαμε στο μνημόνιο....

Υποκρισία όχι εις το τετράγωνο ούτε εις τον κύβο. Υποκρισία εις το γερμανικό νεοταξικό άπειρο.
Είπε η κ. Ντόρα ότι δεν γνωρίζει, γνωρίζει μόνον να εξυβρίζει την Πρόεδρο της Βουλής,  δεν γνωρίζει είπε πώς μπήκαμε στο μνημόνιο και θέλει είπε, όχι παπά που λέει η παροιμία αλλά  (νεοταξικούς προφανώς)  σοφούς να της το πουν.
Από κοντά της ο όμοιος της Ποτάμης με τον οποίον ταυτίζεται.
Και άλλοι λένε να αρχίσουμε από το 1974 αφού λένε,  και δεν έχουν σε αυτόν άδικο,  ότι η οικονομία τον καιρό της δικτατορίας ήταν χωρίς χρέη.
Έτσι για αυτούς που λένε ότι δεν γνωρίζουν πως μπήκαμε στο μνημόνιο συνιστώ, και χωρίς να είμαι σοφός όπως επιθυμεί η κ. Ντόρα, και προτείνω να ενημερωθούν με τα κατωτέρω απόλυτα πραγματικά στοιχεία.
1.  Προκαταρτικά και μόνον κατ αρχήν ενημερωτικά. Που βρήκε η Μάργκαρετ Παπανδρέου τα €500.000.000 της λίστας Λαγκάρντ.  Προφανώς κύριε Πρωθυπουργέ και κύριε Καμμένε χωρίς καμία εξαίρεση θα πρέπει να γίνει κάθαρση.
Από ανομήματα ζώντων και αποθανόντων.
2.  Στην ιστοσελίδα «The global debt clock, http://www.economist.com/content/global_debt_clock  , οι ζητούντες σοφούς, μπορούν  να εξακριβώσου ότι όλες οι χώρες της ευρωζώνης ζούσαν με δανεικά. Και να εξακριβώσουν επίσης ότι το 2009  η κατάσταση της ελληνικής οικονομίας δεν διέφερε από αυτήν του Βελγίου, από της Ιταλίας και από της Γαλλίας που μάλλον χρησιμοποιούσε και δημιουργική λογιστική.                                   
3.  Η Αλαφούζεια Καθημερινή με τον ΣΚΑΪ της (που έχει υπερβεί και στο ραδιόφωνο κάθε γερμανικό όριο) που τότε είχε πλην του Νομπελίστα Μπάμπη και άξιους οικονομικούς συντάκτες,  έχει ένα εξαιρετικό αρχείο για την εξεταζόμενη περίοδο.
Στο οποίο η κ. Ντόρα μπορεί να ανατρέξει..
Το αρχείο αυτό εξ όσων γνωρίζω περιήλθε προ πολλού στον νυν διάδοχο του Σαμαρά Άδωνι Γεωργιάδη που όμως απαξίωσε να το δει και το δει και του ξίνισε.
4.  Οι  επόμενες σοφές καμπύλες που δεν χρειάζεται σοφός να τις εξηγήσει, δείχνουν  σαφώς  πως ήταν η Ελληνική οικονομία καιν πως την κατάντησαν με το μνημόνιο τους. 



Λυπούμαι να πω ότι ή δεν γνωρίζετε ή γνωρίζετε και προσποιείστε  το αντίθετο (το σίγουρο) οδηγεί στο συμπέρασμα ότι δεν τιμάτε το αξίωμα του ‘Έλληνα Βουλευτή. Κρίμα.
Ευριπίδης Μπίλλης

 

Σχόλια