Σάββατο, 4 Απριλίου 2015

Ο κύριος Καραγκούνης περίμενε να δει την ανακοινωση του ΠΑΣΟΚ για να την αντιγράψει;

Έβγαλαν οι τεμπελχανάδες του Ποταμιού την ανακοινωση για την επιτροπη λογιστικού ελέγχου του χρέους, έβγαλαν και οι πρασινοι απατεώνες. Είπαμε ευτυχώς, στο κόμμα του Σαμαρά αρχίζει να πρυτανεύει η λογική. Αμ δε… Ο κύριος Καραγκούνης φαίνεται ότι περίμενε να μιλήσει και ο προϊστάμενος του Σαμαρά, Βαγγέλης Βενιζέλος, ώστε να πάρει γραμμή.
Πως αλλιώς να εξηγηθεί το οτι η ανακοινωση του Καραγκούνη ηταν αντιγραφή αυτής του ΠΑΣΟΚ;
Όσο τέρας ευφυΐας και να είναι ο κύριος Καραγκούνης, ειναι αδύνατον να φτάσει το μυαλό του κυρίου Βενιζέλου, ωστε να γράψει την ίδια ανακοινωση ως… πνευματικό του δικαίωμα! Γενικώς, το μονο δικαίωμα της παρέας του Σαμαρα φαίνεται πως ειναι η προστασία των παπανδρεοβενιζέλων.

olympiada 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.