Τρίτη, 14 Απριλίου 2015

Μογκερίνι για Ελλάδα: «Εάν ένας πέσει, θα πέσει όλο το σύστημα»

Η Ευρώπη πρέπει να δείξει ευελιξία στις διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα, όχι μόνο για λόγους αλληλεγγύης αλλά και κοινού συμφέροντας, δήλωσε η επικεφαλής εξωτερικών θεμάτων της ΕΕ, Φεντερίκα Μογκερίνι.

«Εάν ένας πέσει, θα πέσει όλο το σύστημα. Είμαι πεπεισμένη γι' αυτό» είπε.
Η Μογκερίνι, μιλώντας στη γερμανική πόλη Λούμπεκ, είπε ότι η υπόλοιπη ΕΕ πρέπει να κατανοήσει ότι δεν είναι ένα θέμα που αφορά μόνο την Ελλάδα αλλά και την ίδια και ότι πρέπει να «δείξει ευελιξία όχι μόνο για λόγους αλληλεγγύης αλλα και κοινού συμφέροντος».
Ο Γερμανός υπ. Εξωτερικών Φρανκ Βάλτερ Στάινμαγερ, μιλώντας στην ίδια εκδήλωση, τάχθηκε κατά των «επιπόλαιων» αναφορών  για έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη, καλώντας για εξεύρεση λύσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.