Ο βρώμικος πόλεμος των άθλιων προδοτών, που κατέστρεψαν την Ελλάδα, δεν έχει όρια.

«Δεν είναι υπερβολή να πει κανείς ότι για ότι λένε οι Καραγκούνηδες (έχει αγριέψει γελοιωδώς το παιδαρέλλι πρόσφατα) , ακόμα και οι Ντόρες που συντάχθηκαν μαζί τους (περί ανασφάλειας δεν θα ήθελα να υπενθυμίσω, τα ελικόπτερα του Χριστοφοράκου προς Καρπενήσι, τα περί Καράβελα της Siemens κτλ, ας ερωτήσει και τον κ. Κύρτσο ), ισχύει απόλυτα το αντίθετο»
Ο βρώμικος πόλεμος των άθλιων προδοτών
(πρέπει να  τους λέμε με το όνομα τους),  που κατέστρεψαν την Ελλάδα, δεν έχει όρια.  
Δεν είναι υπερβολή να πει κανείς ότι για ότι λένε οι Καραγκούνηδες (έχει αγριέψει γελοιωδώς το παιδαρέλλι πρόσφατα) , ακόμα και οι Ντόρες που συντάχθηκαν μαζί τους (περί ανασφάλειας δεν θα ήθελα να υπενθυμίσω, τα ελικόπτερα του Χριστοφοράκου προς Καρπενήσι, τα περί Καράβελα της Siemens κτλ, ας ερωτήσει και τον κ. Κύρτσο ), ισχύει απόλυτα το αντίθετο.
Πρέπει με την εξεταστική του μνημονίου, να καταλογιστούν ευθύνες για την Εσχάτη προδοσία που επιτελέσθηκε.
Και είναι άδικο να μην κριθεί για όσα έκανε και δεν έκανε ο προηγούμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Που σύμφωνα με τον όρκο του θα έπρεπε να είναι ο εγγυητής των ελευθεριών των Ελλήνων και της ακεραιότητας της χώρας.
Υπάρχει έστω και ένας λογικός Έλληνας, όχι «νεοναζί» (υπάρχουν και πολλοί Γερμανοί δημοκράτες) γερμανός  Ελληνόφωνος, που δεν γνωρίζει ότι ο Παπούλιας υπήρξε επίορκος διαπράξας Εσχάτη Προδοσία.
Που παλιά είχε λεχθεί για την παραβίαση του συντάγματος ότι όταν λέμε ισόβια εννοούμε ισόβια.
Τώρα τι γίνεται και γιατί;
Απαιτείται τιμωρία των προδοτών για να απέρθει η κάθαρση και να μην επαναληφθούν στο μέλλον παρόμοια προδοτικά γεγονότα.
Εν μεταξύ το παιγνίδι,  το πληρωμένο ως φαίνεται αδρά γερμανικά (η ΕΥΠ πρέπει να ψάξει και αυτό προφανώς) υβριστικό βρωμερό και συντονισμένο, το θρασύτατο νεοταξικό παιγνίδι εναντίον της Προέδρου της βουλής συνεχίζεται.
Την σκυτάλη είχε σήμερα πάρει η «γόησσα» Στάη (όρα ανωτέρω στην αρχή και το «ιστορικό» της)
Ευριπίδης Μπίλλης

Σχόλια