Κυριακή, 19 Απριλίου 2015

Δεν παραιτούνται εδώ και μήνες οι διοικητές των νοσοκομείων που τοποθέτησαν οι μνημονιακοί

Παραιτήσεις από όλους ζήτησε ο Κουρουμπλής...
Περιμένουν να τους απολύσουν και να αποζημιωθούν.
Ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής ζήτησε χθες Παρασκευή από τους διοικητές όλων των νοσοκομείων της χώρας να έχουν παραιτηθεί έως τις 30 Απριλίου,
στέλνοντας, μάλιστα, προσωπικά e-mail στον καθέναν από αυτούς ξεχωριστά.
Σύμφωνα με έγγραφο που δόθηκε στη δημοσιότητα, ο Π. Κουρουμπλής ζήτησε από τους διοικητές και τους υποδιοικητές να παραιτηθούν από τα καθήκοντά τους, ευχαριστώντας τους, ταυτόχρονα, για τη μέχρι τώρα προσφορά τους στον τομέα της Υγείας. Σημειώνεται ότι ο ίδιος είχε θέσει το συγκεκριμένο ζήτημα από την πρώτη κιόλας ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του στο υπουργείο Υγείας.

papaioannou-giannis.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.