Σάββατο, 25 Απριλίου 2015

Ο «έφηβος» Μανώλης Γλέζος χορεύει νησιώτικα (Βίντεο)

Παρέα με Γερμανούς χόρεψε νησιώτικα ο Μανώλης Γλέζος στη Φρανκφούρτη.
Το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς ήταν ομιλητής σε εκδήλωση Αλληλεγγύης προς την Ελλάδα, που ιδρύθηκε στη Φανκφούρτη της Γερμανίας.
Η Επιτροπή έχει σκοπό....
τη διεκδίκηση των Γερμανικών οφειλών και έχει ιδρυθεί από Γερμανούς πολίτες.
Ο Μανώλης Γλέζος ήταν ομιλητής στη συγκέντρωση, η οποία καλύφθηκε από το γερμανικό κρατικό κανάλι ARD, καθώς και από τηλεοπτικά δίκτυα από άλλες ευρωπαϊκές χώρες και από την Ιαπωνία.
Η έκπληξη ωστόσο, ήρθε στο τέλος, οπότε και ο Μανώλης Γλέζος με περίσσια ενέργεια έσυρε το χορό υπό τον ήχο νησιωτικών τραγουδιών, ενώ έκανε φιγούρες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.