Τρίτη, 14 Απριλίου 2015

Αγωνιώδης Ερώτηση στη Βουλή για την έλλειψη αξιοκρατίας (γιατί δεν κάνατε Περιφερειακούς αξιοκρατικά πασόκους που είχαμε εμείς;)

H Εύη Χριστοφιλοπούλου, Εισηγήτρια του ΚΤΕ Παιδείας του ΠΑΣΟΚ, με Ερώτηση – ΑΚΕ που κατέθεσε προς τον Υπουργό Πολιτισμού, Παιδείας & Θρησκευμάτων, καταγγέλει αναξιοκρατία και ζητά την κατάθεση των βιογραφικών των νέων Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης.


Σχόλιο http://www.greekteachers.gr : 
Ούτε λίγο, ούτε πολύ η κα.Χριστοφιλοπούλου αναρωτιέται  γιατί η νέα κυβέρνηση δεν έκανε Περιφερειακούς Διευθυντές «αξιοκρατικά» τους  πασόκους που διοικούσαν την Παιδεία για χρόνια ακόμα και με Πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά.
Επιμορφώθηκαν για χρόνια για να στελεχώσουν το δημόσιο, είναι δυνατόν να πετάτε έξω αυτούς που υπηρέτησαν το σοσιαλισμό και την κλαδική;

greekteachers.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.