Τρίτη, 21 Απριλίου 2015

ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ «ΕΘΑΨΕ» ΜΙΖΕΣ 41.900.000 ΤΩΝ NH-90 ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ!

Εχθές το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, έγραψε ως «αποκαλυψη» την επισκευή των P-3 που έγινε με διακρατική συμφωνία , χωρίς μεσάζοντες και θολούρες, για να θάψει την είδηση ότι κατατέθηκαν στην Εισαγγελία διαφθοράς κούτες με φακέλλους για τις μίζες 41.000.0000 από την προμήθεια των Ελικοπτέρων NH-90.ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ, ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

ΜΟΝΟ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΩΝ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.