Πέμπτη, 2 Απριλίου 2015

Πυρκαγιά στην Μεγάλη Παναγία Χαλκιδικής - Επιχείρησαν 2 CL-415

Πυρκαγιά μικρής έκτασης εκδηλώθηκε σήμερα σε δύσβατη περιοχή στην Μεγάλη Παναγιά Χαλκιδικής, η οποία ξέσπασε σήμερα , χωρίς ωστόσο να απειλούνται κατοικημένες περιοχές.


Η πυρκαγιά, που εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής, Για την κατάσβεσή της επιχειρούν συγκεκριμένα 7 οχήματα με 15 πυροσβέστες, και 2 αεροσκάφη CL-415.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.