Κυριακή, 12 Απριλίου 2015

Με τιμές αρχηγού κράτους έφτασε το Aγιο Φως (110 ΠΜ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)


Φωτογραφίες : Χρήστος Βασιλειάδης

Με τιμές αρχηγού κράτους έγινε δεκτό στην Αθήνα το Άγιο Φως, που μεταφέρθηκε με ειδική πτήση μετά τις 8 του Μεγάλου Σαββάτου. Από εκει ταξίδεψε για διάφορα μέρη της χώρας αεροπορικός.
Στην 110 ΠΜ έφτασε λίγο μετά της 22:00 μ.μ.  Παρών στο αεροδρόμιο για την υποδοχή ήταν ο Σεβασμιότατος μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Ιγνάτιος, ο Δήμαρχος της πόλης κ΄Καλογιάννης, ο Αρχηγός ΤΑ, ο Αρχηγός 1ης Στρατιάς βουλευτές και άλλοι φορείς.

Στο αεροδρόμιο βρέθηκε επίσης πλήθος κόσμου για να υποδεχθούν κι αυτοί με την δική τους σειρά το Άγιο Φως. Η ιερουργία της Αφής του Αγίου Φωτός είχε τελεστεί στον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσόλυμα σε κλίμα κατάνυξης, παρουσία πλήθους πιστών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.