Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015

Ώστε πουλήσατε το Protagon κύριε Θεοδωράκη; Πότε; Πόσο; Σε ποιόν;

Στην έντρομη ανακοίνωση του Ποταμιού, υπάρχει ένα σημαντικό στοιχείο. Το κόμμα υποστηρίζει ότι ο κύριος Θεοδωράκης έχει μεταβιβάσει τo protagon από την άνοιξη του 2014.

Πολύ ενδιαφέρον. Που; Σε ποιόν; Πόσα λεφτά;

Διότι κύριε Θεοδωράκη,...εδώ ανακύπτει μέγα θέμα. Δεν μπορεί π.χ. ο κολλητός σας κύριος Κωστόπουλος να γράφει αυτά τα πράγματα σχεδόν έναν χρόνο μετά και εσείς να μην τα διαψεύδετε:

Δεν μπορεί εφημερίδες να μιλούν για μεταβίβαση των μετοχών πριν από λίγες ημέρες και εσείς να…μην βγαίνετε να το διαψεύσετε κοτζαμ αρχηγός.

 

Το θέμα βέβαια θα λυθεί, δίνοντας στην δημοσιότητα την ενημέρωση στην αρμόδια αρχή για την μεταβίβαση των μετοχών μαζί με τα αποδεικτικά πληρωμής του αναλογούντος φόρου στην υπηρεσία.

Εκεί θα φιμώσετε τους βρωμερούς ψεκασμένους συνωμοσιολόγους, που πάνε ντε και καλά να σας βγάλουν απατεώνα, φοροφυγά κλπ.

Υπάρχει όμως και μία απλούστερη λύση για να αποδείξετε ότι δεν είστε εσείς ο ιδιοκτήτης του Protagon. Αυτή θα κοιτάξουμε να σας την βρούμε εμείς.

Συνεχίζεται…

olympiada 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.