Τρίτη, 3 Μαρτίου 2015

Βρετανός ή Έλληνας μαχητής σκοτώθηκε σε μάχη εναντίον της ISIS...


Ένας αλλοδαπός μαχητής που πιστεύεται ότι είναι είτε Βρετανός ή Έλληνας σκοτωθηκε στη Συρία, σε μάχη εναντίον του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) με ομάδα Κούρδων πολιτοφυλακών, σύμφωνα με πληροφορίες.
Το Συριακό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα,
δήλωσε ένας άνδρας πέθανε νωρίς την Τρίτη από τραύματα που υπέστη στην μάχη με τζιχαντιστές την στη βορειοανατολική επαρχία της Hasakeh.
Ο Δντής του παρατηρητήριου Αμπντέλ Ραχμάν δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο μαχητής ήταν «ευρωπαίος πολίτης που ζούσε στη Βρετανία, αλλά δεν είναι σαφές αν ήταν Βρετανός ή Έλληνας." 
Είχε αγωνισθεί με τις Κουρδικές Λαϊκές Μονάδες Προστασίας (YPG), τοπική πολιτοφυλακή, σε μια περιοχή νοτιοδυτικά της πόλης Ταλ Χαμίς.
Δεν υπάρχουν περαιτέρω λεπτομέρειες και στοιχεία σχετικά με την ταυτότητα του άνδρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.