Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2015

Κροκοδείλια δάκρυα του ΠΑΣΟΚ που εξαθλίωσε τους Εκπαιδευτικούς για την καθυστέρηση πληρωμής των Αναπληρωτών

Το κόμμα που εξαθλίωσε οικονομικά τους εκπαιδευτικούς και επέβαλε όλους τους αντιεκπαιδευτικούς νόμους έχει το θράσος να βγάζει και ανακοινώσεις….
ΕΛΕΟΣ!!!
Οι εμπνευστές της αξιολόγησης.Αυτοί που εφάρμοσαν την αξιολόγηση της Επετηρίδας!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
Ο. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ, Α. ΛΟΒΕΡΔΟΥ & Ε. ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας &Θρησκευμάτων αναλώνει το χρόνο της κάνοντας δηλώσεις και εξαγγελίες, αντί να ασχολείται με τα πραγματικά ζητήματα της εκπαίδευσης.
Είναι χαρακτηριστικό ότι αδυνατεί να διεκπεραιώσει ένα απλούστατο ζήτημα, όπως αυτό της πληρωμής των δεδουλευμένων του μηνός Φεβρουαρίου, χιλιάδων αναπληρωτών εκπαιδευτικών ΕΣΠΑ και ΠΔΕ.
Πρέπει, επιτέλους, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου να συνειδητοποιήσει ότι οι εκπαιδευτικοί δε μπορεί να είναι όμηροι των καθυστερήσεων και της ασυνεννοησίας μεταξύ Υπουργών, την ώρα που ασκούν το λειτούργημά τους καλύπτοντας εκπαιδευτικές ανάγκες σε όλη τη χώρα.
Η περίοδος των επικοινωνιακών τεχνασμάτων πρέπει να τελειώσει. Καλούμε το Υπουργείο να δώσει προτεραιότητα στην αντιμετώπιση των πραγματικών ζητημάτων της εκπαίδευσης και να σταματήσει τις σπασμωδικές ενέργειες που οδηγούν στην αποδόμησή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.