Κροκοδείλια δάκρυα του ΠΑΣΟΚ που εξαθλίωσε τους Εκπαιδευτικούς για την καθυστέρηση πληρωμής των Αναπληρωτών

Το κόμμα που εξαθλίωσε οικονομικά τους εκπαιδευτικούς και επέβαλε όλους τους αντιεκπαιδευτικούς νόμους έχει το θράσος να βγάζει και ανακοινώσεις….
ΕΛΕΟΣ!!!
Οι εμπνευστές της αξιολόγησης.Αυτοί που εφάρμοσαν την αξιολόγηση της Επετηρίδας!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
Ο. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ, Α. ΛΟΒΕΡΔΟΥ & Ε. ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας &Θρησκευμάτων αναλώνει το χρόνο της κάνοντας δηλώσεις και εξαγγελίες, αντί να ασχολείται με τα πραγματικά ζητήματα της εκπαίδευσης.
Είναι χαρακτηριστικό ότι αδυνατεί να διεκπεραιώσει ένα απλούστατο ζήτημα, όπως αυτό της πληρωμής των δεδουλευμένων του μηνός Φεβρουαρίου, χιλιάδων αναπληρωτών εκπαιδευτικών ΕΣΠΑ και ΠΔΕ.
Πρέπει, επιτέλους, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου να συνειδητοποιήσει ότι οι εκπαιδευτικοί δε μπορεί να είναι όμηροι των καθυστερήσεων και της ασυνεννοησίας μεταξύ Υπουργών, την ώρα που ασκούν το λειτούργημά τους καλύπτοντας εκπαιδευτικές ανάγκες σε όλη τη χώρα.
Η περίοδος των επικοινωνιακών τεχνασμάτων πρέπει να τελειώσει. Καλούμε το Υπουργείο να δώσει προτεραιότητα στην αντιμετώπιση των πραγματικών ζητημάτων της εκπαίδευσης και να σταματήσει τις σπασμωδικές ενέργειες που οδηγούν στην αποδόμησή της.

Σχόλια