Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2015

Ο Πάνος Καμμένος στην Παράδοση - Παραλαβή ΑΤΑ

Την Τρίτη 10 Μαρτίου 2015 και ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθεί παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου η τελετή παράδοσης – παραλαβής καθηκόντων του Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας (Α/ΤΑ) από τον Αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Βαΐτση, νυν Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (Α/ΓΕΑ), στον  Αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Χριστοδούλου.


Η τελετή θα λάβει χώρα στο Αεροδρόμιο της 110 Πτέρυγα Μάχης.

11:40 Πέρας προσέλευσης Προσκεκλημένων

11:45 Άφιξη παραλαμβάνοντος Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας

11:50     Άφιξη παραδίδοντος Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας και νυν Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας

11:55 Άφιξη Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας

11:58 Άφιξη Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας

12:00 Άφιξη Υπουργού Εθνικής Άμυνας-Έναρξη Τελετής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.