Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2015

Ο Γιούνκερ της χώρας «πλυντήριο» ειρωνεύτηκε τον Τσίπρα…

Mε ειρωνικό σχόλιο, ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ προσπάθησε να παρέμβει στις σχέσεις μεταξύ Αθήνας και Ιβηρικής, λέγοντας πως οι πρωθυπουργοί Ισπανίας και Πορτογαλίας «δεν έχουν «διαβολικό σχέδιο» για να νικήσουν τον Τσίπρα»

Γιατί δεν ρωτάει καλύτερα τον Σαμαρά και τις υποσχέσεις που έχει δώσει;
«Για την Ελλάδα πρέπει να μιλάμε όλοι με πολύ σεβασμό, πρέπει να σεβόμαστε την αξιοπρέπεια αυτού του μεγάλου έθνους» είπε επίσης ο Ζ.Κ.Γιούνκερ, τονίζοντας πως «η Ευρώπη είναι εδώ για να βοηθήσει».


olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.